Перейти до вмісту
Головна » Гратен з кабачків

Гратен з кабачків

    Гратен з кабачків

    «Діаменю» рецепт “Гратен з кабачків” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    155 ккал

    Інгредієнти

    – По 150 г свинячого та яловичого фаршу
    – 1 невеликий кабачок
    – 120 мл вершків (20%)
    – 100 г твердого сиру
    – 1 цибулина
    – 2 ст. рослинної олії
    – сіль, перець та ін. прянощі – на смак

    Покрокове приготування гратена з кабачків

    Крок 1

    Цибулину дрібно нарізаю. Обсмажую на олії до прозорості. Окремо обсмажую фарш. Кабачок нарізаю тонкими кружальцями. Опускаю в киплячу підсолену воду на 5 хвилин, потім воду зливаю.

    Крок 2

    Змішую фарш з цибулею, солю та перчу. Прогріваю на сковороді близько хвилини. Натираю сир на великій тертці, змішую з вершками, додаю прянощі, солю та перчу

    Крок 3

    Форму для випічки змащу маслом, викладаю фарш з цибулею. Потім – шар кабачків. Заливаю соусом. Запікаю в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гратен з кабачків. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *