Рецепт “Гратен з капусти з шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ по 300 г броколі та цвітної капусти
❯ 1 цибулина
❯ 150 г шинки
❯ 4 ст. л. олії + для змащування форми
❯ 2 ст. л. панірувальних сухарів
❯ 2 яйця
❯ 100 мл молока
❯ 100 мл вершків
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 100 г тертого сиру
❯ рубана зелень
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування гратену з шинкою
Крок 1
Обидва види капусти варити у підсоленій воді 5 хв, відкинути на сито і розібрати на суцвіття. Шинку нарізати смужками. Цибулю очистити, нарізати та обсмажити на олії з шинкою.
Крок 2
Зелень промити, обсушити та порубати. Духовку нагріти до 190 °. Форму змастити олією та присипати 1 ст. л. сухарів. Викласти у форму капусту, шинку з цибулею та зелень.
Крок 3
Яйця розговорити з вершками та молоком, додати сухарі та борошно, що залишилися, посолити та поперчити. Залити сумішшю продукти у формі, посипати сиром та запікати 30 хв.