Перейти до вмісту
Головна » Гратен з капусти з шинкою

Гратен з капусти з шинкою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Гратен з капусти з шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ по 300 г броколі та цвітної капусти
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 150 г шинки
    ❯ 4 ст. л. олії + для змащування форми
    ❯ 2 ст. л. панірувальних сухарів
    ❯ 2 яйця
    ❯ 100 мл молока
    ❯ 100 мл вершків
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ рубана зелень
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування гратену з шинкою

    Крок 1

    Обидва види капусти варити у підсоленій воді 5 хв, відкинути на сито і розібрати на суцвіття. Шинку нарізати смужками. Цибулю очистити, нарізати та обсмажити на олії з шинкою.

    Крок 2

    Зелень промити, обсушити та порубати. Духовку нагріти до 190 °. Форму змастити олією та присипати 1 ст. л. сухарів. Викласти у форму капусту, шинку з цибулею та зелень.

    Крок 3

    Яйця розговорити з вершками та молоком, додати сухарі та борошно, що залишилися, посолити та поперчити. Залити сумішшю продукти у формі, посипати сиром та запікати 30 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гратен з капусти з шинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *