Перейти до вмісту
Головна » Гратен з ковбасками

Гратен з ковбасками

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Гратен з ковбасками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г картоплі
    ❯ 2 ковбаски для смаження в натуральній оболонці
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 яйце
    ❯ 100 мл вершків
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія
    ❯ рубана зелень

    Покроковий процес приготування гратену з ковбасками

    Крок 1

    Картоплю очистити, нарізати половинками та варити у киплячій підсоленій воді 15 хв. Воду злити, картопля
    обсушити та викласти у змащену олією форму.

    Крок 2

    Цибулину очистити, нарізати кільцями та обсмажити на сковороді на олії до прозорості. Ковбаски часто наколоти виделкою, варити у киплячій воді 10 хв і нарізати шматочками.

    Крок 3

    Цибулю та ковбаски викласти до картоплі та перемішати. Духовку нагріти до 180 °.

    Крок 4

    Для заливання яйце розбовтати з вершками та борошном, додати рубану зелень, сіль і перець на смак і залити продукти у формі.

    Крок 5

    Запікати гратен прибл. 20 хв. Подати як основну страву зі свіжим листовим або овочевий салат.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гратен з ковбасками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *