«Діаменю» рецепт “Грудка під шубкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
123 ккал
Інгредієнти
– 2 курячі грудки
– 100 г сиру
– 2-3 помідори
– цибулина
– сіль, прянощі – на смак
Покрокове приготування грудки під шубкою
Крок 1
Грудки акуратно розрізаю вздовж, видаливши кістки, викладаю у форму для запікання, злегка солю.
Крок 2
Поверх м’яса розкладаю півкільця цибулі та кружечки помідорів, посипаю прянощами.
Крок 3
Запікаю в духовці при 180-200 градусах до готовності, посипаю натертим сиром і знову ставлю у духовку, щоб сир розплавився.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!