Перейти до вмісту
Головна » Грудка під шубкою

Грудка під шубкою

    Грудка під шубкою

    «Діаменю» рецепт “Грудка під шубкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    123 ккал

    Інгредієнти

    – 2 курячі грудки
    – 100 г сиру
    – 2-3 помідори
    – цибулина
    – сіль, прянощі – на смак

    Покрокове приготування грудки під шубкою

    Крок 1

    Грудки акуратно розрізаю вздовж, видаливши кістки, викладаю у форму для запікання, злегка солю.

    Крок 2

    Поверх м’яса розкладаю півкільця цибулі та кружечки помідорів, посипаю прянощами.

    Крок 3

    Запікаю в духовці при 180-200 градусах до готовності, посипаю натертим сиром і знову ставлю у духовку, щоб сир розплавився.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Грудка під шубкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *