Перейти до вмісту
Головна » Груші з сиром під шоколадним соусом

Груші з сиром під шоколадним соусом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Груші з сиром під шоколадним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 груші
    ❯ 100 г сиру
    ❯ 2 ст. л. рубаного мигдалю
    ❯ 2 ст. л. рідкого меду
    ❯ 2 жовтки
    ❯ 1/2 ч. л. меленого кардамону
    ❯ цедра 1/2 лимона
    ❯ 60 г вершкового масла
    ❯ 100 г чорного шоколаду
    ❯ 2 ст. л. коньяку
    ❯ 2 ст. л. жирних вершків

    Покроковий процес приготування груш з сиром

    Крок 1

    Груші вимити, обсушити, розрізати кожну навпіл і вибрати серцевину. Мигдаль підсушити на сковороді без додавання жиру та охолодити. Підготовлений мигдаль перемішати з сиром, додати жовтки, цедру, кардамон та збити до одержання пишної маси.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 190 °. Ок. 20 г вершкового масла розтопити та змастити їм половинки груш. Підготувати вистелену пергаментом форму та укласти груші. На місце обраних сердець покласти сирну масу, накрити
    форму фольгою та запікати груші 20-25 хв. Фольгу видалити, полити груші медом і готувати прибл. 10 хв.

    Крок 3

    Шоколад поламати та з маслом, що залишилося, розтопити на водяній лазні. Додати коньяк, вершки та добре перемішати. Готові груші перекласти на тарілки та полити шоколадним соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Груші з сиром під шоколадним соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *