Перейти до вмісту
Головна » Грузинські котлети (по-мегрельськи)

Грузинські котлети (по-мегрельськи)

    Грузинські котлети (по-мегрельськи)

    Рецепт “Грузинські котлети (по-мегрельськи)” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Курячий фарш 1 кг
    – Цибуля 2 штуки
    – Болгарський перець 2 штуки
    – Яйця 2 штуки
    – Перець чилі 1 штука
    – Вершкове масло 100 грамів
    – Сир копчений 150 грамів
    – Кукурудзяний крохмаль 2 столові ложки
    – Базилік 20 грамів
    – Кінза 50 грамів
    – Уцхо сунелі 1 чайна ложка
    – Паприка солодка 1 чайна ложка
    – Чорний мелений перець 1/2 чайної ложки
    – Часник 3 зубчики
    – Сіль

    Покроковий процес приготування грузинських котлет (по-мегрельськи)
    Грузинські котлети (по-мегрельськи)1

    Крок 1

    Дрібно нарізаємо болгарський перець, цибулю та перець чилі (з перцю прибираємо насіння). Якщо є, можна скористатися подрібнювачем. У сковороду відправляємо 50 грамів вершкового масла, трохи рослинної та подрібнених овочів. Готуємо поки овочі не стануть прозорими.

    Грузинські котлети (по-мегрельськи)2

    Крок 2

    Дрібно нарізаємо зелень та часник. Натремо сир на дрібній тертці.

    Грузинські котлети (по-мегрельськи)3

    Крок 3

    У фарш додаємо сир, овочі, 50 г вершкового масла. Потім 2 ст. крохмалю, спеції, чорний мелений перець, зелень та вбиваємо два яйця. Ретельно перемішуємо 2-3 хвилини.

    Грузинські котлети (по-мегрельськи)4

    Крок 4

    Формуємо відносно тонкі котлети та відправляємо у сковороду. Якщо раптом фарш липне, просто змочіть руки. Котлети перевертаємо акуратно.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грузинські котлети (по-мегрельськи). Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *