«Діаменю» рецепт “Грибна юшка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
80 ккал
Інгредієнти
– 4,5-5 л води
– 150-200 г заморожених або 50 г сушених грибів
– 300 г топінамбуру
– 1-2 ст. сметани
– 2 ч. л. солі
Покрокове приготування грибної юшки
Крок 1
Розморожені гриби нарізаю не надто дрібно, якщо сушені кладу в каструлю, заливаю теплою водою, залишаю на 15 хвилин, потім воду зливаю.
Крок 2
Очищаю та нарізаю топінамбур кубиками, з’єдную в каструлі з грибами, заливаю 2,5-3 л свіжої води, солю. Ставлю каструлю на великий вогонь.
Крок 3
Коли суп закипить, зменшую полум’я до мінімуму, каструлю прикриваю кришкою. Варю до готовності топінамбуру. Подаю зі сметаною.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!