Перейти до вмісту
Головна » Грибна юшка

Грибна юшка

    Грибна юшка

    «Діаменю» рецепт “Грибна юшка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    80 ккал

    Інгредієнти

    – 4,5-5 л води
    – 150-200 г заморожених або 50 г сушених грибів
    – 300 г топінамбуру
    – 1-2 ст. сметани
    – 2 ч. л. солі

    Покрокове приготування грибної юшки

    Крок 1

    Розморожені гриби нарізаю не надто дрібно, якщо сушені кладу в каструлю, заливаю теплою водою, залишаю на 15 хвилин, потім воду зливаю.

    Крок 2

    Очищаю та нарізаю топінамбур кубиками, з’єдную в каструлі з грибами, заливаю 2,5-3 л свіжої води, солю. Ставлю каструлю на великий вогонь.

    Крок 3

    Коли суп закипить, зменшую полум’я до мінімуму, каструлю прикриваю кришкою. Варю до готовності топінамбуру. Подаю зі сметаною.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Грибна юшка. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *