Рецепт “Грибний паштет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Гриби 500 г
– Цибуля 100 г
– Цибуля-порей 100 г
– Вершки жирні 200 мл
– Вершкове масло 30 г
– Гострий червоний перець 5 г
– Чорний мелений перець 3 г
– Сушений кріп 3 г
– Кориця 2 г
– Половина мускатного горіха
– Сік половини лимона – за бажанням
– Сіль за смаком
– Цукор 1 ч.л.
– Рослинна олія
Покроковий процес приготування грибного паштету
Крок 1
Ставимо сковороду на вогонь та нарізаємо гриби шматочками. Наливаємо трохи олії на сковороду та відправляємо в неї гриби. Перемішуємо.
Крок 2
Коли гриби підрум’яняться додаємо цибулю, порізану півкільцями. Перемішуємо поки овочі не стануть м’якими.
Крок 3
Тепер додаємо вершки і чекаємо поки закиплять. За допомогою блендера робимо однорідну масу.
Крок 4
На сковороду кладемо 30 гр. вершкового масла. Коли масло розтане вивантажуємо паштет у сковороду. Добре перемішуємо. Додаємо 1.5. ч. л. солі, 1 ч. л. цукру та спеції. Потім натираємо половину мускатного горіха та сік половини лимона (за бажанням). Постійно помішуючи, доводимо до кипіння.