Перейти до вмісту
Головна » Грибний суп з баклажанами

Грибний суп з баклажанами

    Грибний суп із баклажанами

    «Діаменю» рецепт “Грибний суп з баклажанами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    51 ккал

    Інгредієнти

    – 50 г сухих білих грибів або 200 г свіжих
    – 2 баклажани
    – 2 картоплини
    – 2 цибулини
    – по 1 пучку кінзи або кропу
    – 2 ст. оливкової олії
    – 2 л води

    Покрокове приготування грибного супу

    Крок 1

    Замочую гриби на годину у теплій воді. Проціджую, промиваю та нарізаю соломкою. Повертаю нарізані гриби у настій. Ставлю на плиту та варю на малому вогні 20 хвилин. Свіжі гриби також відварюю 20 хвилин

    Крок 2

    Цибулю очищаю, дрібно нарізаю. Баклажани нарізаю невеликими кубиками. Цибулю та баклажани солю та запікаю в духовці при 200 градусах до рум’яної скоринки.

    Крок 3

    Картоплю нарізаю кубиками та варю в киплячому бульйоні 10 хвилин, додаю баклажани та цибулю, сіль та зелень. Варю ще 10 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грибний суп з баклажанами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *