«Діаменю» рецепт “Грибний суп із підберезників” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
51 ккал
Інгредієнти
– 3 л курячого бульйону
– 600 г підберезників
– 2 моркви
– 2 цибулини
– 10 шт. чорного перцю горошком
– 1 ст. рослинної олії
– сіль на смак
Покрокове приготування грибного супу
Крок 1
Варю курячий бульйон. Гриби чищу, мою, нарізаю та обсмажую на сковороді без олії хвилину. Картоплю чищу та нарізаю кубиками. Моркву також очищаю та натираю на великій тертці.
Крок 2
Через 10 хвилин додаю до грибів олію і смажу близько 5 хвилин. У киплячий бульйон додаю картоплю та смажені підберезники.
Крок 3
Моркву і цибулю пасерую на олії і додаю до супу. Солю, перчу. Даю супу трохи настоятися. Подаю зі сметаною та рубаною зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!