Перейти до вмісту
Головна » Грибний суп із підберезників

Грибний суп із підберезників

    Грибний суп із підберезників

    «Діаменю» рецепт “Грибний суп із підберезників” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    51 ккал

    Інгредієнти

    – 3 л курячого бульйону
    – 600 г підберезників
    – 2 моркви
    – 2 цибулини
    – 10 шт. чорного перцю горошком
    – 1 ст. рослинної олії
    – сіль на смак

    Покрокове приготування грибного супу

    Крок 1

    Варю курячий бульйон. Гриби чищу, мою, нарізаю та обсмажую на сковороді без олії хвилину. Картоплю чищу та нарізаю кубиками. Моркву також очищаю та натираю на великій тертці.

    Крок 2

    Через 10 хвилин додаю до грибів олію і смажу близько 5 хвилин. У киплячий бульйон додаю картоплю та смажені підберезники.

    Крок 3

    Моркву і цибулю пасерую на олії і додаю до супу. Солю, перчу. Даю супу трохи настоятися. Подаю зі сметаною та рубаною зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грибний суп із підберезників. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *