Перейти до вмісту
Головна » Грибний суп із прянощами

Грибний суп із прянощами

    Грибний суп із прянощами

    «Діаменю» рецепт “Грибний суп із прянощами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    50 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг білих грибів
    – 2 бульби
    – картоплі
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 2 ст. оливкової олії
    – сіль, прянощі – на смак

    Покрокове приготування грибного супу

    Крок 1

    Свіжі боровики чищу та нарізаю великими шматочками. Заливаю у каструлі водою та доводжу до кипіння. Варю 15 хвилин. Промиваю.

    Крок 2

    У каструлю з 2,5 л окропу опускаю очищену і нарізану кубиками картоплю. Моркву очищаю та натираю на середній тертці. Цибулю очищаю і нарізаю півкільцями. Цибулю і моркву пасерую на оливковій олії.

    Крок 3

    Додаю гриби та все обсмажую 5 хвилин. Додаю в каструлю, солю, перчу. Варю на середньому вогні 10 хвилин. Знімаю із вогню, накриваю кришкою. За 20 хвилин подаю до столу. Можна додати ложку нежирної сметани

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грибний суп із прянощами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *