Перейти до вмісту
Головна » Грибний суп з куркою

Грибний суп з куркою

    Грибний суп з куркою

    «Діаменю» рецепт “Грибний суп з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    51 ккал

    Інгредієнти

    – 1 курячих стегенець
    – 300 г будь-яких свіжих грибів
    – 1 цибулина
    – 2 картоплини
    – по 1 ст. зелені кропу та цибулі
    – сіль та сметана – на смак

    Покрокове приготування грибного супу

    Крок 1

    Стегна варю після закипання 25 хвилин. Подрібнену цибулину обсмажую, додаю нарізані гриби, солі. Готую під кришкою, доки не випарується половина рідини. Додаю сметану, тушку 5 хвилин.

    Крок 2

    М’ясо відокремлюю від кісток, кладу в чавунок, додаю картопля, гриби з цибулею, заливаю бульйоном і готую під кришкою в розігрітій духовці протягом години. При подачі посипаю зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грибний суп з куркою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *