Перейти до вмісту
Головна » Гриби з капустою

Гриби з капустою

    Гриби з капустою

    «Діаменю» рецепт “Гриби з капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    62 ккал

    Інгредієнти

    – 250 г будь-яких грибів
    – 250 г цвітної капусти
    – 200 г броколі
    – 150 г топінамбура
    – 5 ст. нежирної сметани
    – 2 ст.л гірчиці у зернах
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування грибів з капустою

    Крок 1

    Для заправки змішую сметану та гірчицю. Гриби мою і відварюю до готовності у підсоленій воді. Капусту розумію на суцвіття і також варю у підсоленій воді до готовності. Зливаю воду і даю охолонути.

    Крок 2

    Броколі розбираю на суцвіття та варю близько 7 хвилин. Даю охолонути та подрібнюю.

    Крок 3

    Топінамбур ретельно мою за допомогою зубної щітки і натираю на великій тертці. Відразу змішую його з
    сметанно-гірчичною заправкою, щоб не потемнів. Потім додаю інші овочі, солю, перчу та ретельно перемішую.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гриби з капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *