Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Хліб бородинський” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– 70 г борошна (35 г конопляного, 25 г гарбузового, 10 г з темного льону)
– 10 г фітомуцилу
– 100 мл води
– 1 ч. л. розпушувача тіста
– 2 яйця
– сіль та кардамон – на смак
Процес приготування хліба бородинського
Крок 1
Замішую тісто з усіх інгредієнтів. Даю трохи постояти (близько 20 хвилин), поміщаю в силіконову форму.
Крок 2
Випікаю в духовці за температури 200 градусів близько 40 хвилин. Дістаю з духовки, даю охолонути. Найсмачніший діахліб готовий. Спробуйте! Вам обов’язково сподобається!