Перейти до вмісту
Головна » Хліб бородинський

Хліб бородинський

    Хліб бородинський

    Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Хліб бородинський” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – 70 г борошна (35 г конопляного, 25 г гарбузового, 10 г з темного льону)
    – 10 г фітомуцилу
    – 100 мл води
    – 1 ч. л. розпушувача тіста
    – 2 яйця
    – сіль та кардамон – на смак

    Процес приготування хліба бородинського

    Крок 1

    Замішую тісто з усіх інгредієнтів. Даю трохи постояти (близько 20 хвилин), поміщаю в силіконову форму.

    Крок 2

    Випікаю в духовці за температури 200 градусів близько 40 хвилин. Дістаю з духовки, даю охолонути. Найсмачніший діахліб готовий. Спробуйте! Вам обов’язково сподобається!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Хліб бородинський. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *