«Діаменю» рецепт “Холодець з курячих тельбухів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
120 ккал
Інгредієнти
❯ 1,5 кг курячих потрухів
❯ 1 головка часнику
❯ 1 лавровий лист
❯ сіль
❯ перець
Покрокове приготування холодця з курячих тельбухів
Крок 1
Лапки ошпарюю, знімаю шкіру, зрізаю пазурі. Шлунки розрізаю, видаляю плівочки. Мию, заливаю холодною водою. Варю на малому вогні близько трьох годин.
Крок 2
Дістаю тельбуха з бульйону, даю трохи охолонути, подрібнюю, видаляю кістки та хрящі. Бульйон проціджую, підігріваю, додаю м’ясо, подрібнений часник і лавровий лист, солю, перчу.
Крок 3
Розливаю по тарілках, прикрашаю гілочками петрушки та кружальцями моркви. Ставлю в холодильник для застигання.