Перейти до вмісту
Головна » Холодна паста з шинкою та пармезаном

Холодна паста з шинкою та пармезаном

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Холодна паста з шинкою та пармезаном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 450 г спагеті
    ❯ 100 г пармезану
    ❯ 150 г салямі
    ❯ 150 г в’яленої шинки
    ❯ 1 пучок листового салату
    ❯ жменю салатної зелені асорті
    ❯ 3 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 ст. л. середньо гострої гірчиці
    ❯ 1–2 ст. л. винного оцту
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування пасти з шинкою та пармезаном

    Крок 1

    Спагеті відварити в киплячій підсоленій воді, відкинути на друшляк і дати стекти воді. Відварені спагеті в глибокій мисці збризкати оливковою олією та повністю охолодити.

    Крок 2

    Салат та салатну зелень промити та обсушити, половину листя салату тонко нашаткувати, інші крупно порвати. Салямі та шинку нарізати тонкими брусочками. Пармезан натерти.

    Крок 3

    Для соусу оливкову олію з’єднати з гірчицею та оцтом, посолити, поперчити та добре збити віночком.

    Крок 4

    До пасти додати шинку, салямі, весь салат і зелень, посипати пармезаном та добре перемішати. Салат полити соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати готується Холодна паста з шинкою та пармезаном. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *