Рецепт “Холодна паста з шинкою та пармезаном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 450 г спагеті
❯ 100 г пармезану
❯ 150 г салямі
❯ 150 г в’яленої шинки
❯ 1 пучок листового салату
❯ жменю салатної зелені асорті
❯ 3 ст. л. оливкової олії
❯ 1 ст. л. середньо гострої гірчиці
❯ 1–2 ст. л. винного оцту
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування пасти з шинкою та пармезаном
Крок 1
Спагеті відварити в киплячій підсоленій воді, відкинути на друшляк і дати стекти воді. Відварені спагеті в глибокій мисці збризкати оливковою олією та повністю охолодити.
Крок 2
Салат та салатну зелень промити та обсушити, половину листя салату тонко нашаткувати, інші крупно порвати. Салямі та шинку нарізати тонкими брусочками. Пармезан натерти.
Крок 3
Для соусу оливкову олію з’єднати з гірчицею та оцтом, посолити, поперчити та добре збити віночком.
Крок 4
До пасти додати шинку, салямі, весь салат і зелень, посипати пармезаном та добре перемішати. Салат полити соусом.