Перейти до вмісту
Головна » Холодник на курячому бульйоні

Холодник на курячому бульйоні

    Холодник на курячому бульйоні

    «Діаменю» рецепт “Холодник на курячому бульйоні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    68 ккал

    Інгредієнти

    – 2 картоплини
    – 400 г курячого філе
    – 3 яйця
    – 5 штук редису
    – 2 середні огірки
    – 3 ст. нежирної сметани
    – 1 пучок кропу
    – по 1 пучку петрушки та зеленої цибулі
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування холоднику

    Крок 1

    Куряче філе відварюю до готовності 2,5 л води, даю охолонути та нарізаю кубиками. Бульйон охолоджую.

    Крок 2

    Картоплю мою і відварюю до готовності в шкірці. Остуджую та очищаю шкірку. Яйця відварюю круто. І картоплю, і яйця нарізаю кубиками. Редиску та огірки мою і нарізаю кубиками.

    Крок 3

    Зелень мою, обсушую і дрібно рубаю. Всі інгредієнти засинаю у холодний бульйон. Солю, перчу до смаку. При подачі на стіл заправляю сметаною.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Холодник на курячому бульйоні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *