Рецепт “Хинкали у казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– 1,5 кг яловичини
– 1 кг грудинки свинячий
– 2 шт. перцю чилі
– 6 шт. цибулин
– Сіль
– Чорний мелений перець
– Кінза
– Базилік
– Петрушка
– 1кг борошна
– 300-400 грам води
Покроковий процес приготування хинкали у казані на багатті
Крок 1
Одразу присолюємо борошно і додаємо порційно воду, вимішуємо туге тісто, закриваємо кришкою та прибираємо у холодильник на 30 хвилин.
Крок 2
Перемелюємо все м’ясо, цибулю, петрушку, кінзу та перець у м’ясорубці. Додаємо мелений перець, сіль за смаком, воду холодну та перемішуємо у фарш, прибираємо в холодильник на 20 хвилин відпочити.
Крок 3
Тісто розгортаємо в ковбаску, нарізаємо на шматки і розкочуємо кожен шматочок. Середина має бути щільніше, ніж краї.
Крок 4
Викладаємо заготівлю з тіста на блюдце для зручності, викладаємо фарш і збираємо, ретельно з’єднуючи
краю.
Крок 5
Наливаємо воду в казан, даємо закипіти, солимо і додаємо хінкалі, помішуємо, щоб не злиплися. Після закипання варити близько 15 хвилин.