Перейти до вмісту
Головна » Хинкали в казані на багатті

Хинкали в казані на багатті

    Хинкали в казані на багатті

    Рецепт “Хинкали у казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Хинкали в казані на багатті інгредієнти

    – 1,5 кг яловичини
    – 1 кг грудинки свинячий
    – 2 шт. перцю чилі
    – 6 шт. цибулин
    – Сіль
    – Чорний мелений перець
    – Кінза
    – Базилік
    – Петрушка
    – 1кг борошна
    – 300-400 грам води

    Покроковий процес приготування хинкали у казані на багатті
    Хинкали в казані на багатті1

    Крок 1

    Одразу присолюємо борошно і додаємо порційно воду, вимішуємо туге тісто, закриваємо кришкою та прибираємо у холодильник на 30 хвилин.

    Хинкали в казані на багатті2

    Крок 2

    Перемелюємо все м’ясо, цибулю, петрушку, кінзу та перець у м’ясорубці. Додаємо мелений перець, сіль за смаком, воду холодну та перемішуємо у фарш, прибираємо в холодильник на 20 хвилин відпочити.

    Хинкали в казані на багатті3

    Крок 3

    Тісто розгортаємо в ковбаску, нарізаємо на шматки і розкочуємо кожен шматочок. Середина має бути щільніше, ніж краї.

    Хинкали в казані на багатті4

    Крок 4

    Викладаємо заготівлю з тіста на блюдце для зручності, викладаємо фарш і збираємо, ретельно з’єднуючи
    краю.

    Хинкали в казані на багатті5

    Крок 5

    Наливаємо воду в казан, даємо закипіти, солимо і додаємо хінкалі, помішуємо, щоб не злиплися. Після закипання варити близько 15 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Хинкали у казані на багатті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *