«Діаменю» рецепт “Ікра з печериць” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
78 ккал
Інгредієнти
– 400 г печериць
– 2 головки цибулі
– 3 моркви
– 2 ст. соєвого соусу
– 40-50 г ядер волоських горіхів
– 1-3 зубчики часнику
– сіль, перець – на смак
Покрокове приготування ікри з печериць
Крок 1
Гриби нарізаю крупно і викладаю на лист. Відправляю в розігріту до 180 град духовку на 20 хвилин, щоб вони підвіялилися.
Крок 2
Моркву та цибулю очищаю, та подрібнюю. Цибулю пасерую на 4 ст.л. рослинної олії, потім додаю до неї моркву і смажте всі разом приблизно 10 хвилин. Всі інгредієнти пропускаю через м’ясорубку, у тому числі горіхи та часник.
Крок 3
У готовий фарш додаю соєвий соус. Все добре перемішую, додавши перець та сіль. Сюди ж додаю рослинну олію, що залишилася після смаження цибулі та моркви.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!