Перейти до вмісту
Головна » Ікра з печериць

Ікра з печериць

    Ікра з печериць

    «Діаменю» рецепт “Ікра з печериць” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    78 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г печериць
    – 2 головки цибулі
    – 3 моркви
    – 2 ст. соєвого соусу
    – 40-50 г ядер волоських горіхів
    – 1-3 зубчики часнику
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування ікри з печериць

    Крок 1

    Гриби нарізаю крупно і викладаю на лист. Відправляю в розігріту до 180 град духовку на 20 хвилин, щоб вони підвіялилися.

    Крок 2

    Моркву та цибулю очищаю, та подрібнюю. Цибулю пасерую на 4 ст.л. рослинної олії, потім додаю до неї моркву і смажте всі разом приблизно 10 хвилин. Всі інгредієнти пропускаю через м’ясорубку, у тому числі горіхи та часник.

    Крок 3

    У готовий фарш додаю соєвий соус. Все добре перемішую, додавши перець та сіль. Сюди ж додаю рослинну олію, що залишилася після смаження цибулі та моркви.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Ікра з печериць. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *