Перейти до вмісту
Головна » Кальмари зі шпинатом

Кальмари зі шпинатом

    Кальмари зі шпинатом

    «Діаменю» рецепт “Кальмари зі шпинатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    72 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г овочевої суміші
    – 100 г гречаної крупи
    – 100 мл води
    – тушка кальмара
    – 2 кульки замороженого шпинату
    – 1-2 зубчики часнику
    – сіль
    – зелень та прянощі – на смак

    Покрокове приготування кальмарів зі шпинатом

    Крок 1

    Кальмару очищаю, нарізаю тонкими кільцями. У сотейник із 1 ч.л. рослинної олії викладаю розчавлений часник, прожарюю і прибираю часник.

    Крок 2

    Викладаю кальмара, солю, присмачую прянощами. Готую 3 хвилини на середньому вогні знімаю з вогню.

    Крок 3

    Подрібнений шпинат з овочевою сумішшю обсмажую в сотейнику близько хвилини. Додаю гречану крупу, смажу ще хвилину, вливаю воду, зменшую вогонь до мінімального, томлю під кришкою 10 хвилин. Все змішую,
    посипаю зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кальмари зі шпинатом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *