Перейти до вмісту
Головна » Канапе з яєчнею-глазунню

Канапе з яєчнею-глазунню

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Канапе з яєчнею-глазунню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 320 ккал, 15 г білків,
    16 г жирів, 32 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 8 скибочок житнього хліба
    ❯ 100 г сирного сиру із зеленню
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ 8 перепелиних яєць
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ сіль
    ❯ листя руколи

    Покроковий процес приготування канапе з яєчнею-глазунню

    Крок 1

    Куски хліба надати округлу форму(діаметром близько 4-5 см), обрізавши кірки. Сирний сир розім’яти вилкою та намазати на скибочки хліба. Зверху викласти вимите листя руколи.

    Крок 2

    На розпечену сковороду, змащену вершковим маслом, акуратно розбити перепелині яйця так, щоб не зашкодити
    жовток. Яйця злегка посолити, поперчити та смажити на слабкому вогні прибл. 3 хв до загусання білка (жовток повинен залишитися напіврідким). Дати охолонути. На кожне канапе покласти по яйцю.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Канапе з яєчнею-глазунню. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *