Перейти до вмісту
Головна » Капуста з квасолею

Капуста з квасолею

    Капуста з квасолею

    «Діаменю» рецепт “Капуста з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    84 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г капусти
    – 300 г квасолі
    – пів банки консервованого горошку
    – 1 ст. молока
    – 150 г сиру
    – 2 яйця
    – сіль
    – пряні трави

    Покрокове приготування капусти з квасолею

    Крок 1

    Капусту шаткую, квасолю нарізаю, солю, тушу на олії з водою до готовності. Збиваю яйця з молоком, солю.

    Крок 2

    В овочі всипаю горошок, заливаю яєчною сумішшю, посипаю натертим сиром та травами, накриваю кришкою. Тримаю на малому вогні до розплавлення сиру.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Капуста з квасолею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *