«Діаменю» рецепт “Капуста з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
84 ккал
Інгредієнти
– 500 г капусти
– 300 г квасолі
– пів банки консервованого горошку
– 1 ст. молока
– 150 г сиру
– 2 яйця
– сіль
– пряні трави
Покрокове приготування капусти з квасолею
Крок 1
Капусту шаткую, квасолю нарізаю, солю, тушу на олії з водою до готовності. Збиваю яйця з молоком, солю.
Крок 2
В овочі всипаю горошок, заливаю яєчною сумішшю, посипаю натертим сиром та травами, накриваю кришкою. Тримаю на малому вогні до розплавлення сиру.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!