«Діаменю» рецепт “Капустяний салат з авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
135 ккал
Інгредієнти
– 300 г білокачанної капусти
– 1 зелене яблуко
– 1 авокадо
– 2 ч. л. соку лимона
– 2-3 ст. оливкової олії
– сіль
– перець чорний мелений, зелень на смак
Покрокове приготування капустяного салату
Крок 1
Білокачанну капусту дрібно шаткують. Яблуко розрізаю, очищаю від насіння. Авокадо очищаю і видаляю кісточку.
Крок 2
Нарізаю яблуко та авокадо тонкими скибочками. Збризкую лимонним соком. Капусту присипаю сіллю і трохи мну руками до появи соку. Додаю нарізані яблуко та авокадо.
Крок 3
Заправляю оливковим салатом олією, солю та перчу. Ретельно перемішую, викладаю в салатник і посипаю рубаною зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!