Перейти до вмісту
Головна » Капустяний салат з авокадо

Капустяний салат з авокадо

    Капустяний салат з авокадо

    «Діаменю» рецепт “Капустяний салат з авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    135 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г білокачанної капусти
    – 1 зелене яблуко
    – 1 авокадо
    – 2 ч. л. соку лимона
    – 2-3 ст. оливкової олії
    – сіль
    – перець чорний мелений, зелень на смак

    Покрокове приготування капустяного салату

    Крок 1

    Білокачанну капусту дрібно шаткують. Яблуко розрізаю, очищаю від насіння. Авокадо очищаю і видаляю кісточку.

    Крок 2

    Нарізаю яблуко та авокадо тонкими скибочками. Збризкую лимонним соком. Капусту присипаю сіллю і трохи мну руками до появи соку. Додаю нарізані яблуко та авокадо.

    Крок 3

    Заправляю оливковим салатом олією, солю та перчу. Ретельно перемішую, викладаю в салатник і посипаю рубаною зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Капустяний салат з авокадо. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *