«Діаменю» рецепт “Капустяний салат з авокадо та яблуком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
72 ккал
Інгредієнти
– 200 г білокачанної капусти
– 1 яблуко
– 1 авокадо
– 1 ст. лимонного соку
– перець і сіль – на смак
– 2-3 ст. оливкової олії
Покроковий процес приготування капустяного салату з авокадо
Крок 1
Капусту тонко шаткують. Яблуко очищаю від насіння. З авокадо видаляю кісточку.
Крок 2
Нарізаю яблуко та авокадо тонкими скибочками приблизно однакового розміру.
Крок 3
Викладаю капусту в салатник, солю і злегка мну руками, щоб вона пустила сік і стала м’якшою. Додаю скибочки яблука та авокадо.
Крок 4
Відразу збризкую яблуко та авокадо лимонним соком, щоб не потемніли. Заправляю салат оливковою олією.
Крок 5
Додаю мелений перець та сіль. Добре перемішую та викладаю гіркою в салатник. При подачі прикрашаю листочками м’яти.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!