Перейти до вмісту
Головна » Картопля фарширована кукурудзою

Картопля фарширована кукурудзою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Картопля фарширована кукурудзою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 760 ккал, 15 г білків,
    54 г жирів, 56 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 8 молодих бульб картоплі
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 8 тонких скибочок бекону
    ❯ 350 г сметани
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ 1 банка (425 мл) консервованої кукурудзи
    ❯ 1 стручок гострого червоного перцю
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування картоплі з кукурудзою

    Крок 1

    Картоплю ретельно вимити та обсушити. Кожну картоплину змастити олією, загорнути в алюмінієву фольгу та запікати 55 хв при 200°.

    Крок 2

    Скибочки бекону обсмажити до хрусткої скоринки на сковороді без додавання жиру, перекласти на паперовий рушник, щоб увібрався жир, після чого дрібно нарізати

    Крок 3

    З консервованої кукурудзи злити рідину. Гострий перець вимити та вилучивши насіння, дуже дрібно нарізати. Змішати з тертим сиром, сметаною, зернами кукурудзи та рубаною зеленню. Посолити на смак.

    Крок 4

    Гарячу картоплю надрізати гострим ножем, не прорізаючи картоплю до кінця. У середину кожної картоплини покласти по 1 стіл. ложці начинки та посипати дрібно нарізаним беконом. Подати блюдо гарячим.

    Сьогодні ми дізналися як готується Картопля фарширована кукурудзою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *