Рецепт “Картопля фарширована кукурудзою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 10 хвилин
У 1 порції: 760 ккал, 15 г білків,
54 г жирів, 56 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 8 молодих бульб картоплі
❯ 4 ст. л. рослинної олії
❯ 8 тонких скибочок бекону
❯ 350 г сметани
❯ 100 г тертого сиру
❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
❯ 1 банка (425 мл) консервованої кукурудзи
❯ 1 стручок гострого червоного перцю
❯ сіль
Покроковий процес приготування картоплі з кукурудзою
Крок 1
Картоплю ретельно вимити та обсушити. Кожну картоплину змастити олією, загорнути в алюмінієву фольгу та запікати 55 хв при 200°.
Крок 2
Скибочки бекону обсмажити до хрусткої скоринки на сковороді без додавання жиру, перекласти на паперовий рушник, щоб увібрався жир, після чого дрібно нарізати
Крок 3
З консервованої кукурудзи злити рідину. Гострий перець вимити та вилучивши насіння, дуже дрібно нарізати. Змішати з тертим сиром, сметаною, зернами кукурудзи та рубаною зеленню. Посолити на смак.
Крок 4
Гарячу картоплю надрізати гострим ножем, не прорізаючи картоплю до кінця. У середину кожної картоплини покласти по 1 стіл. ложці начинки та посипати дрібно нарізаним беконом. Подати блюдо гарячим.