Рецепт “Картопляний салат із тунцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 350 ккал, 29 г білків,
18 г жирів, 19 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 350 г молодої картоплі
❯ 4 філе анчоусів у маслі
❯ 4 ст. л. майонезу
❯ 1 ст. л. білого винного оцту
❯ 1 качан салату Ромен
❯ 100 г зелених оливок без кісточок
❯ 2 молоді цибулини
❯ мелений чорний перець
❯ 350 г консервованого тунця у власному соку
Покроковий процес приготування салату із тунцем
Крок 1
Картоплю ретельно вимити та не очищаючи, варити у підсоленій воді 15 хв. Дати картоплі охолонути, нарізати часточками.
Крок 2
Для заправки анчоуси подрібнити вилкою і змішати з майонезом та оцтом. Поперчити до смаку. Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Листя салату ромен вимити, обсушити, дрібно порвати, перемішати з цибулею, оливками та картоплею. Розкласти салат по порційним тарілкам, додати шматочки тунця та полити майонезною заправкою.
Замініть зелені оливки чорними, додайте варені яйця та стручкову квасолю. та вуаля! Готовий знаменитий салат нісуаз.