Перейти до вмісту
Головна » Кекс з грудинкою та сиром

Кекс з грудинкою та сиром

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Кекс з грудинкою та сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 3 яйця
    ❯ 150 г борошна + для посипання форми
    ❯ 1 пакетик розпушувача для тесту
    ❯ 100 мл олії + 1 ст. л.
    ❯ 125 мл молока
    ❯ 200 г твердого сиру
    ❯ 150 г копченої грудинки
    ❯ 1 велика цибулина
    ❯ жир для змащування форми
    ❯ 1/2 ч. л. цукру
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування кексу з грудинкою

    Крок 1

    Цибулину очистити та порубати. Грудинку нарізати дрібними брусочками та обсмажувати на сковороді на 1 ст. л. олії 5 хв. Додати до грудинки цибулю та обсмажувати її до прозорості. Сковороду зняти з вогню та дати продуктам трохи охолонути.

    Крок 2

    Половину твердого сиру натерти на великій тертці, що залишився нарізати дрібними шматочками. Молоко злегка нагріти.

    Крок 3

    Яйця розбовтати, як на омлет. У глибоку миску просіяти борошно з розпушувачем, додати цукор, посолити та поперчити до смаку.

    Крок 4

    Влити до борошна яйця та перемішати. Струмком вливаємо молоко і рослинну олію і вимішуємо до однорідності.
    тісто.

    Крок 5

    Підмішати в тісто тертий і нарізаний сир, додати обсмажену цибулю з грудинкою і добре перемішати.

    Крок 6

    Духовку нагріти до 180 °. Форму для кексу змастити жиром і присипати борошном. Викласти тісто у підготовлену форму, верх акуратно розрівняти. Випікати виріб 45 хв. Готовий кекс подати теплим, нарізавши скибочками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кекс з грудинкою та сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *