Рецепт “Кільцевий кекс з білою глазур’ю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 300 г борошна
❯ 4 ст. л. порошку какао
❯ 1/2 пакетика розпушувача
❯ 1 ст. л. тертого імбиру
❯ 200 г цитрусових цукатів
❯ 100 г рубаного мигдалю
❯ 3 яйця
❯ 120 г цукру
❯ по 50 г вершкового масла та гіркого шоколаду
❯ 200 г білого шоколаду
Покроковий процес приготування кільцевого кексу
Крок 1
Борошно просіяти з порошком какао, розпушувачем і змішати з тертим імбиром. Цукати нарізати дрібними кубиками та перемішати з борошняною сумішшю та горіхами.
Крок 2
Яйця збити з цукром, додати тепле вершкове масло та розтоплений шоколад. Добре перемішати та з’єднати з приготовленою борошняною сумішшю.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Тісто перелити у форму, змащену будь-яким жиром, і випікати близько 50 хв. Дати трохи охолонути та полити розтопленим білим шоколадом.