Перейти до вмісту
Головна » Кільцевий кекс з білою глазур’ю

Кільцевий кекс з білою глазур’ю

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Кільцевий кекс з білою глазур’ю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г борошна
    ❯ 4 ст. л. порошку какао
    ❯ 1/2 пакетика розпушувача
    ❯ 1 ст. л. тертого імбиру
    ❯ 200 г цитрусових цукатів
    ❯ 100 г рубаного мигдалю
    ❯ 3 яйця
    ❯ 120 г цукру
    ❯ по 50 г вершкового масла та гіркого шоколаду
    ❯ 200 г білого шоколаду

    Покроковий процес приготування кільцевого кексу
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Борошно просіяти з порошком какао, розпушувачем і змішати з тертим імбиром. Цукати нарізати дрібними кубиками та перемішати з борошняною сумішшю та горіхами.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Яйця збити з цукром, додати тепле вершкове масло та розтоплений шоколад. Добре перемішати та з’єднати з приготовленою борошняною сумішшю.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Тісто перелити у форму, змащену будь-яким жиром, і випікати близько 50 хв. Дати трохи охолонути та полити розтопленим білим шоколадом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кільцевий кекс з білою глазур’ю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *