Перейти до вмісту
Головна » Кіш із рикотою

Кіш із рикотою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Кіш із рикотою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 ПОРЦІЙ, 1 ГОДИНа

    Інгредієнти

    ❯ 550 г готового пісочного тіста
    ❯ 100 г шпинату
    ❯ 150 г зеленого горошку
    ❯ 2 яйця
    ❯ 2 бульби картоплі, відвареної в мундирах
    ❯ 1/4 качана броколі
    ❯ 150 г рикоти
    ❯ 1 гілочка розмарину
    ❯ 100 мл жирних вершків
    ❯ 30 г вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування кішу із рикотою

    Крок 1

    Горошок бланшувати в киплячій підсоленій воді 5 хв, відкинути на друшляк і дати воді стекти. Броколі промити, варити в киплячій підсоленій воді 15 хв, відкинути на друшляк і розібрати на дрібні суцвіття.

    Крок 2

    Шпинат промити, обсушити, крупно порубати та обсмажувати на сковороді на вершковому маслі, поки не опадуть. Картоплю очистити та нарізати тонкими кухлями.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Тісто тонко розкотити та вислати їм форму для випікання, зробивши борти. Тісто часто наколоти вилкою і викласти на дно картоплю рівним шаром. Додати горошок, броколі та шпинат.

    Крок 4

    У мисці рикоту розтерти з яйцями та вершками, посолити та поперчити до смаку.

    Крок 5

    Залити масою овочі у формі, верх акуратно розрівняти. Кіш випікати 35 хв. Готовий киш подати теплим з легким овочевим салатом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кіш із рикотою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *