Перейти до вмісту
Головна » Кіш лорен з копченою грудинкою

Кіш лорен з копченою грудинкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кіш лорен з копченою грудинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 350 г готового тіста бризе
    ❯ 250 г копченої грудинки
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ 200 мл молока
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ 3 яйця
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ мелений мускатний горіх
    ❯ жир для змащування форми
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування кіш лорену

    Крок 1

    Форму для випікання змастити жиром. Тісто обім’яти, розкотити в тонкий пласт, вислати їм форму для випікання, зробивши бортики та часто наколоти вилкою. Форму з тестом помістити в холодильник на 30 хв.

    Крок 2

    Грудинку нарізати брусочками та обсмажувати на сковороді без жиру 5-8 хв. Грудинку перекласти в інший посуд та дати охолонути.

    Крок 3

    Для заливання в глибокій мисці яйця розговорити з борошном. Перемішувати, вливаючи тонким струмком молоко та вершки. Масу посолити, поперчити та приправити щіпкою мускатного горіха. Додати в заливку тертий сир та добре перемішати.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 200°. Заливку вилити на охолоджену основу у формі, рівномірно розподілити по виробу обсмажену грудинку

    Крок 5

    Випікати кишок. 35 хв. Якщо виріб занадто швидко підрум’яниться, зменшити температуру до 180 °. Готовий киш подати теплим із салатом із свіжої листової зелені.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кіш лорен з копченою грудинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *