Перейти до вмісту
Головна » Кокосові їжачки

Кокосові їжачки

    Кокосові їжачки

    «Діаменю» рецепт “Кокосові їжачки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    180 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г нежирного сиру
    – 2 ст. льняного борошна
    – 5 ст. вівсяного борошна
    – порошок стевії на смак
    – 2-3 ст. кокосової стружки

    Покрокове приготування кокосових їжачків

    Крок 1

    Сир ретельно розтираю, змішую 2 ст.л. лляного борошна та 5 ст.л. вівсяного борошна. Додаю до сиру. Всипаю 0,5 ч. л. порошку стевії та замішую тісто.

    Крок 2

    Руками формую невеликі кульки, обвалюю кожен у кокосовій стружці. Деко застилаю папером для випічки,
    змащую рослинною олією за допомогою кондитерського пензлика.

    Крок 3

    Кульки (їжачки) викладаю на лист і ставлю в розігріту до 150 градусів духовку. Випікаю близько 35-40 хвилин

    В обмежених кількостях кокосову стружку дозволено використовувати в меню при ЦД

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кокосові їжачки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *