«Діаменю» рецепт “Кокосові їжачки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
180 ккал
Інгредієнти
– 200 г нежирного сиру
– 2 ст. льняного борошна
– 5 ст. вівсяного борошна
– порошок стевії на смак
– 2-3 ст. кокосової стружки
Покрокове приготування кокосових їжачків
Крок 1
Сир ретельно розтираю, змішую 2 ст.л. лляного борошна та 5 ст.л. вівсяного борошна. Додаю до сиру. Всипаю 0,5 ч. л. порошку стевії та замішую тісто.
Крок 2
Руками формую невеликі кульки, обвалюю кожен у кокосовій стружці. Деко застилаю папером для випічки,
змащую рослинною олією за допомогою кондитерського пензлика.
Крок 3
Кульки (їжачки) викладаю на лист і ставлю в розігріту до 150 градусів духовку. Випікаю близько 35-40 хвилин
В обмежених кількостях кокосову стружку дозволено використовувати в меню при ЦД
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!