Рецепт “Котлети із кролика” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 880 ккал, 68 г білків,
89 г жирів, 25 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 г філе кролика
❯ 400 г курячих стегон без шкіри та кістки
❯ 1 цибулина
❯ 1 яєчний білок
❯ 2 ст. л. вершків 33% жирності
❯ сіль
❯ перець
❯ 100 г копченого сиру сулугуні
❯ 1 яйце
❯ 80 г панірувальних сухарів
❯ 50 г борошна рослинна олія
Покроковий процес приготування котлет із кролика
Крок 1
Обидва види м’яса пропустити через м’ясорубку. Цибулю очистити, порубати, обсмажити на 1 стіл. ложці рослинної олії та підмішати до м’яса. Додати білок і вершки, посолити, поперчити та перемішати.
Крок 2
Сулугуні нарізати скибочками. З фаршу вологими руками зробити невеликі круглі коржики, у центр кожної покласти 1–2 скибочки сулугуні та сформувати округлі котлети.
Крок 3
Борошно та панірувальні сухарі насипати у дві плоскі тарілки, яйце розбовтати вилкою в широкій мисці. Котлети обваляти в борошні, вмочити в яйце, запанувати у сухарях та помістити в холодильник на 30 хв. Охолоджені котлети повторно обваляти в борошні, вмочити в яйце і запанувати у сухарях.
Крок 4
Нагріти на сковороді достатню кількість олії та обсмажувати котлети до золотистого кольору.
Крок 5
Духовку нагріти до 190 градусів. Котлети перекласти у форму для випікання та готувати в духовці 10-15 хв. Подати гарячими з пюре з відвареної картоплі, салатом зі свіжої зелені та домашнім кетчупом.