Перейти до вмісту
Головна » Котлети із кролика

Котлети із кролика

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Котлети із кролика” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 880 ккал, 68 г білків,
    89 г жирів, 25 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г філе кролика
    ❯ 400 г курячих стегон без шкіри та кістки
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 яєчний білок
    ❯ 2 ст. л. вершків 33% жирності
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ 100 г копченого сиру сулугуні
    ❯ 1 яйце
    ❯ 80 г панірувальних сухарів
    ❯ 50 г борошна рослинна олія

    Покроковий процес приготування котлет із кролика

    Крок 1

    Обидва види м’яса пропустити через м’ясорубку. Цибулю очистити, порубати, обсмажити на 1 стіл. ложці рослинної олії та підмішати до м’яса. Додати білок і вершки, посолити, поперчити та перемішати.

    Крок 2

    Сулугуні нарізати скибочками. З фаршу вологими руками зробити невеликі круглі коржики, у центр кожної покласти 1–2 скибочки сулугуні та сформувати округлі котлети.

    Крок 3

    Борошно та панірувальні сухарі насипати у дві плоскі тарілки, яйце розбовтати вилкою в широкій мисці. Котлети обваляти в борошні, вмочити в яйце, запанувати у сухарях та помістити в холодильник на 30 хв. Охолоджені котлети повторно обваляти в борошні, вмочити в яйце і запанувати у сухарях.

    Крок 4

    Нагріти на сковороді достатню кількість олії та обсмажувати котлети до золотистого кольору.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 190 градусів. Котлети перекласти у форму для випікання та готувати в духовці 10-15 хв. Подати гарячими з пюре з відвареної картоплі, салатом зі свіжої зелені та домашнім кетчупом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети із кролика. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *