Перейти до вмісту
Головна » Котлети з грибною начинкою

Котлети з грибною начинкою

    Котлети з грибною начинкою

    «Діаменю» рецепт “Котлети з грибною начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    114 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г курячого фаршу
    – 150 г грибів (лісових або печериць)
    – 1 цибулина
    – 1 яйце
    – 1 зубок часнику
    – 2 ст. оливкової олії
    – сіль та прянощі – на смак

    Покрокове приготування котлет з начинкою

    Крок 1

    Цибулю нарізаю дрібно ножем. Гриби чищу, мою та обсушую паперовим рушником. Обидва продукти обсмажую на сковороді, додавши сіль та олію.

    Крок 2

    Зубок часнику очищаю та пропускаю через прес. Додаю його у фарш, солю, перчу. З фаршу формую коржики, в центр кожної кладу по 1 ч. л. грибної начинки та роблю довгасті котлети.

    Крок 3

    Деко змащу маслом і викладаю котлети. Прикриваю листом фольги. Запікаю за температури 180 градусів 45 хвилин. За 10 хвилин до готовності знімаю фольгу. Подаю до столу з будь-якими овочами та зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети з грибною начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *