Перейти до вмісту
Головна » Котлети з хрусткою скоринкою

Котлети з хрусткою скоринкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Котлети з хрусткою скоринкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 780 ккал, 36г білків,
    36 г жирів, 33 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г рубаної свинини
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ 1 яйце
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 150 мл молока
    ❯ рослинна олія для смаження
    Для панірування:
    ❯ 100 г кукурудзяного борошна
    ❯ 2 жмені подрібнених у блендері кукурудзяних пластівців

    Покроковий процес приготування котлет з скоринкою

    Крок 1

    Рубане м’ясо з’єднати в миску з яйцем і тертим сиром. Влити молоко, посолити та поперчити. Ретельно вимісити масу руками, затягнути миску харчовою плівкою та прибрати в холодильник на ніч.

    Крок 2

    Для панірування в глибоку тарілку висипати кукурудзяні пластівці та борошно, перемішати.

    Крок 3

    З м’ясної маси вологими руками сформувати котлети довгастої форми, обвалювати їх у кукурудзяному панірування, відразу ж викласти на сковороду з розпеченим маслом і обсмажувати до золотаво-коричневої скоринки. Добре подати рубані котлети з гарніром з відвареної картоплі та тушкованою брюссельської капусти.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети з хрусткою скоринкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *