Рецепт “Котлети з хрусткою скоринкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 780 ккал, 36г білків,
36 г жирів, 33 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 500 г рубаної свинини
❯ 100 г тертого сиру
❯ 1 яйце
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 150 мл молока
❯ рослинна олія для смаження
Для панірування:
❯ 100 г кукурудзяного борошна
❯ 2 жмені подрібнених у блендері кукурудзяних пластівців
Покроковий процес приготування котлет з скоринкою
Крок 1
Рубане м’ясо з’єднати в миску з яйцем і тертим сиром. Влити молоко, посолити та поперчити. Ретельно вимісити масу руками, затягнути миску харчовою плівкою та прибрати в холодильник на ніч.
Крок 2
Для панірування в глибоку тарілку висипати кукурудзяні пластівці та борошно, перемішати.
Крок 3
З м’ясної маси вологими руками сформувати котлети довгастої форми, обвалювати їх у кукурудзяному панірування, відразу ж викласти на сковороду з розпеченим маслом і обсмажувати до золотаво-коричневої скоринки. Добре подати рубані котлети з гарніром з відвареної картоплі та тушкованою брюссельської капусти.