Перейти до вмісту
Головна » Котлети з кабачком

Котлети з кабачком

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Котлети з кабачком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    184 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 1 середній кабачок
    ❯ 500 курячого фаршу
    ❯ 100 гр. сиру
    ❯ 100 гр. майонезу
    ❯ 100 гр. томатного соусу
    ❯ зелень кропу
    ❯ сіль
    ❯ прянощі для курки
    ❯ рослинна олія

    Покрокове приготування котлет з кабачком

    Крок 1

    Кабачок нарізаю кільцями товщиною 2-3 см, вибираю чайною ложкою трохи м’якоті, солю, викладаю кружечки на змащене рослинною олією деко.

    Крок 2

    Фарш змішую з сіллю, прянощами та подрібненим кропом. Формую котлети. Майонез змішую із томатним соусом.

    Крок 3

    На кожен кружок кабачка викладаю котлетою, змащую соусом, посипаю натертим на дрібній тертці сиром. Запікаю в духовці за температури 200 град. близько 40 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети з кабачком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *