«Діаменю» рецепт “Котлети з кабачком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
184 ккал
Інгредієнти
❯ 1 середній кабачок
❯ 500 курячого фаршу
❯ 100 гр. сиру
❯ 100 гр. майонезу
❯ 100 гр. томатного соусу
❯ зелень кропу
❯ сіль
❯ прянощі для курки
❯ рослинна олія
Покрокове приготування котлет з кабачком
Крок 1
Кабачок нарізаю кільцями товщиною 2-3 см, вибираю чайною ложкою трохи м’якоті, солю, викладаю кружечки на змащене рослинною олією деко.
Крок 2
Фарш змішую з сіллю, прянощами та подрібненим кропом. Формую котлети. Майонез змішую із томатним соусом.
Крок 3
На кожен кружок кабачка викладаю котлетою, змащую соусом, посипаю натертим на дрібній тертці сиром. Запікаю в духовці за температури 200 град. близько 40 хвилин.