Перейти до вмісту
Головна » Котлети з курки з грибами

Котлети з курки з грибами

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Котлети з курки з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    130 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 500 г фаршу з курячого філе
    ❯ 200 г печериць
    ❯ цибулина
    ❯ зубчик часнику
    ❯ зелень
    ❯ сіль та перець – на смак
    ❯ 1 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування котлет з курки

    Крок 1

    Нарізаю цибулю та часник, обсмажую на сковороді з додаванням оливкової олії. Гриби протираю паперовим рушником, нарізаю дрібними кубиками, додаю в сковороду та тушу до готовності.

    Крок 2

    Змішую гриби з фаршем, додаю сіль та перець. Формую котлети та смажу на сковороді до золотистої скоринки.

    Крок 3

    Подаю, посипавши подрібненою свіжою зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети з курки з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *