«Діаменю» рецепт “Котлети з курки з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
130 ккал
Інгредієнти
❯ 500 г фаршу з курячого філе
❯ 200 г печериць
❯ цибулина
❯ зубчик часнику
❯ зелень
❯ сіль та перець – на смак
❯ 1 ст. оливкової олії
Покрокове приготування котлет з курки
Крок 1
Нарізаю цибулю та часник, обсмажую на сковороді з додаванням оливкової олії. Гриби протираю паперовим рушником, нарізаю дрібними кубиками, додаю в сковороду та тушу до готовності.
Крок 2
Змішую гриби з фаршем, додаю сіль та перець. Формую котлети та смажу на сковороді до золотистої скоринки.
Крок 3
Подаю, посипавши подрібненою свіжою зеленню.