Перейти до вмісту
Головна » Котлети зі стручковою квасолею

Котлети зі стручковою квасолею

    Котлети зі стручковою квасолею

    «Діаменю» рецепт “Котлети зі стручковою квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    177 ккал

    Інгредієнти

    – 2 курячих філе
    – 200 г замороженої стручкової квасолі
    – 1 головка цибулі
    – 3 ст. висівок
    – 1 яйце
    – сіль на смак

    Покрокове приготування котлет

    Крок 1

    Стручкову квасолю попередньо розморожую. Куряче філе мою, нарізаю великими шматками і подрібнюю у блендері.

    Крок 2

    Також у блендері подрібнюю нарізані квасолю і цибулю. Змішую масу з курячим фаршем. Додаю висівки та яйце. Все ретельно перемішую.

    Крок 3

    Застилаю деко папером для випічки, трохи присипаю борошном. Формую котлети та викладаю на лист. Ставлю в розігріту до 180 градусів духовку та випікаю близько 20 хвилин до готовності. Один раз за цей час перевертаю.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети зі стручковою квасолею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *