Перейти до вмісту
Головна » Креветки у часниковому соусі

Креветки у часниковому соусі

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Креветки у часниковому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    58 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 400 очищених великих креветок
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 2 ст.л. оливкової олії
    ❯ 1 ст. соєвого соусу
    ❯ сік половини лимона
    ❯ сіль, перець та зелень на смак

    Покрокове приготування креветок у соусі

    Крок 1

    На сковороді розігріваю оливкову олію. Часник очищаю та дрібно нарізаю.

    Крок 2

    Викладаю в сковороду та обсмажую його до золотистого кольору. Додаю креветки на сковороду та обсмажую їх до готовності (три-чотири хвилини).

    Крок 3

    Вливаю соєвий соус, лимонний сік, солю, перчу та перемішую. Подаю креветки, посипавши рубаною свіжою зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Креветки у часниковому соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *