Перейти до вмісту
Головна » Крокети картопляні

Крокети картопляні

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Крокети картопляні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 25 хвилин

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г готового картопляного пюре
    ❯ 3 яйця
    ❯ 200 г моцарели
    ❯ 3 ст. л. борошна + для панірування
    ❯ 2–3 ст. л. молока
    ❯ 1–2 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ 100 г панірувальних сухарів (або крихти черствого білого хліба)
    ❯ рослинна олія для фритюру
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування крокетів картопляних
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Збити 1 яйце з молоком. Моцарелу порубати. Борошно, петрушку та моцарелу перемішати з картопляним пюре, посолити, поперчити, влити яйце з молоком і добре збити. Борошно для панірування перемішати із сухарями, частину насипати рівним шаром на плоску тарілку. Картопляну масу закласти у кондитерський мішок і відсадити на тарілку довгою ковбаскою.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Більшу частину суміші для панування насипати в іншу плоску тарілку. За допомогою ножа нарізати заготівлю з картопляної маси шматочками завдовжки прибл. 10 см і кожен густо паніруйте в сухарях з борошном, надаючи їм форму брусків. Ті, що залишилися яйця розбовтати в глибоку миску. Підготувати посуд для обсмажування у фритюрі та вистелений пергаментом лист.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Запановані крокети вмочити в яйце і повторно запанувати в сухарній суміші. Рослинну олію довести до кипіння та порційно обсмажувати вироби в киплячому маслі до золотистого кольору. Духовку нагріти до 180°. Смажені вироби викласти в один шар на підготовлений лист і запікати в духовці бл. 7 хв. Подати гарячими зі сметанним соусом та зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Крокети картопляні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *