Перейти до вмісту
Головна » Крокети з картоплі з абрикосами

Крокети з картоплі з абрикосами

    Крокети з картоплі з абрикосами

    Рецепт “Крокети з картоплі з абрикосами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хв.

    У 1 порції: 300 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 1 кг картоплі
    – 1 яйце
    – 80 г борошна
    – 80 г манної крупи
    – 12 абрикосів
    – 12 маленьких кубиків цукру
    – 100 г вершкового масла
    – 100 г панірувальних сухарів
    – 50 г мелених лісових горіхів
    – цукрова пудра та мелена кориця для посипання

    Покроковий процес крокетів

    Крок 1

    Картоплю відварити до готовності, воду злити. Бульби розім’яти, перемішати з яйцем, борошном та манною крупою. Замісити тісто і поділити на 12 частин.

    Крок 2

    Кожен абрикос розрізати навпіл, кісточки видалити. В половинки покласти по шматочку цукру і скласти, щоб вийшов “цілий” плід. Покрити картопляним тестом, щоб вийшли кульки.

    Крок 3

    У великій каструлі довести до кипіння воду, посолити, покласти кульки та варити 10 хв. У сковороді розпустити олію і при помішуванні підрум’янити сухарі змішані з горіхами. Кульки обваляти в суміші, що вийшла, і посипати пудрою з корицею.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Крокети з картоплі з абрикосами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *