Перейти до вмісту
Головна » Кроповий суп з рибою

Кроповий суп з рибою

    Кроповий суп з рибою

    «Діаменю» рецепт “Кроповий суп з рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    32 ккал

    Інгредієнти

    – 800 г філе минтаю
    – 1 морква
    – 150 г кореня селери
    – 1 цибулина
    – 100 г свіжого кропу
    – 200 г йогурту без добавок
    – лавровий лист
    – чорний перець і сіль – на смак
    – 1 ст. цільнозернового борошна
    – 1 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування кропового супу

    Крок 1

    Цибулю, моркву та селеру очищаю, крупно нарізаю і викладаю в окріп (2 л). Доводжу до кипіння і варю 7 хвилин. Опускаю туди рибу, солю, перчу, кладу лавровий лист. Через 5 хвилин знімаю з вогню.

    Крок 2

    Дістаю рибу з бульйону, проціджую. Кріп дрібно шаткую. В іншу каструлю наливаю олію та обсмажую у ньому кріп протягом хвилини. Додаю муку, перемішую та обсмажую ще хвилину. Вливаю бульйон, постійно помішуючи.

    Крок 3

    Доводжу до кипіння, зменшую вогонь та варю 5 хвилин. Знімаю з вогню. Даю охолонути та змішую з йогуртом. Солю, перчу. Філе риби розбираю на шматочки, розкладаю по тарілках, заливаю супом, посипаю кропом

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кроповий суп з рибою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *