«Діаменю» рецепт “Кроповий суп з рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
32 ккал
Інгредієнти
– 800 г філе минтаю
– 1 морква
– 150 г кореня селери
– 1 цибулина
– 100 г свіжого кропу
– 200 г йогурту без добавок
– лавровий лист
– чорний перець і сіль – на смак
– 1 ст. цільнозернового борошна
– 1 ст. оливкової олії
Покрокове приготування кропового супу
Крок 1
Цибулю, моркву та селеру очищаю, крупно нарізаю і викладаю в окріп (2 л). Доводжу до кипіння і варю 7 хвилин. Опускаю туди рибу, солю, перчу, кладу лавровий лист. Через 5 хвилин знімаю з вогню.
Крок 2
Дістаю рибу з бульйону, проціджую. Кріп дрібно шаткую. В іншу каструлю наливаю олію та обсмажую у ньому кріп протягом хвилини. Додаю муку, перемішую та обсмажую ще хвилину. Вливаю бульйон, постійно помішуючи.
Крок 3
Доводжу до кипіння, зменшую вогонь та варю 5 хвилин. Знімаю з вогню. Даю охолонути та змішую з йогуртом. Солю, перчу. Філе риби розбираю на шматочки, розкладаю по тарілках, заливаю супом, посипаю кропом
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!