«Діаменю» рецепт “Крильця в томаті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
140 ккал
Інгредієнти
– 1 кг курячих крилець
– 180 мл соєвого соусу
– 3 зубчики часнику
– 2 ст. кетчупу або томатної пасти
– 1 ч. л. каррі
Покроковий процес приготування крилець в томаті
Крок 1
Крильця розрізаю по суглобах на частини, кінчики зрізаю.
Крок 2
Змішую соус, кетчуп, каррі та подрібнений часник, заливаю крильця, залишаю на 30 хвилин.
Крок 3
Викладаю їх разом із маринадом на розігріту сковороду з рослинною олією, обсмажую з усіх боків до золотистої скоринки
Крок 4
Наприкінці приготування заливаю соусом — він піниться. Помішуючи, готую ще 5 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!