Перейти до вмісту
Головна » Курчата з грибами

Курчата з грибами

    Курчата з грибами

    «Діаменю» рецепт “Курчата з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    168 ккал

    Інгредієнти

    – 2 невеликі курки
    – 200 г сухих білих грибів
    – 0,5 ст. нежирної сметани
    – 3 ст. оливкової олії
    – сіль, зелень та прянощі – на смак

    Покрокове приготування курчат з грибами

    Крок 1

    Тушки курчат відварюю до готовності, попередньо посоливши воду. Гриби (якщо немає сухих, можна використовувати заморожені або свіжі печериці) відварюю 20-25 хвилин і дрібно нарізаю.

    Крок 2

    Додаю до грибів нежирну сметану, олію, сіль, прянощі. Тушу грибну суміш близько 10-15 хвилин. Фарширую нею відварених курчат, скріплюю шкіру зубочистками.

    Крок 3

    Ставлю в духовку на 15 хвилин, запікаю за температури 180 градусів. Перед подачею посипаю нарубаною зеленню. Таке блюдо добре поєднується з овочами.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курчат з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *