«Діаменю» рецепт “Курчата з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
168 ккал
Інгредієнти
– 2 невеликі курки
– 200 г сухих білих грибів
– 0,5 ст. нежирної сметани
– 3 ст. оливкової олії
– сіль, зелень та прянощі – на смак
Покрокове приготування курчат з грибами
Крок 1
Тушки курчат відварюю до готовності, попередньо посоливши воду. Гриби (якщо немає сухих, можна використовувати заморожені або свіжі печериці) відварюю 20-25 хвилин і дрібно нарізаю.
Крок 2
Додаю до грибів нежирну сметану, олію, сіль, прянощі. Тушу грибну суміш близько 10-15 хвилин. Фарширую нею відварених курчат, скріплюю шкіру зубочистками.
Крок 3
Ставлю в духовку на 15 хвилин, запікаю за температури 180 градусів. Перед подачею посипаю нарубаною зеленню. Таке блюдо добре поєднується з овочами.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!