Перейти до вмісту
Головна » Курка фарширована сиром

Курка фарширована сиром

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Курка фарширована сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 50 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 курка, готова до кулінарної обробки (бл. 1,5 кг)
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ прибл. 250 г білого хліба
    ❯ 180 г домашнього сиру
    ❯ 200 мл оливкової олії
    ❯ 700 г дрібної картоплі
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування курки фаршированої сиром

    Крок 1

    Картоплю ретельно вимити та варити в киплячій підсоленій воді 15 хв. Воду злити, картоплю обсушити та викласти
    у глибоку форму, змащену олією.

    Крок 2

    Хліб скришити та розім’яти із сиром. Влити 3 ст. л. оливкової олії, посолити, поперчити, перемішати та залишити при кімнатній температурі.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 200 °. Глибоку форму для запікання змастити олією. Вершкове масло розм’якшити.

    Крок 4

    Курку натерти сіллю та перцем, добре обмазати вершковим маслом і викласти у форму на картоплю. Нафарширувати тушку сирно-хлібною масою і влити у форму решту оливкова олія. Запікати птаха 1 год 30 хв, іноді поливаючи жиром її та картопля.

    Крок 5

    Готову птицю перекласти на блюдо. Картоплю очистити та розім’яти в пюре, додавши жир, що утворився у формі. Птах подати гарячою.

    Сьогодні ми дізналися як готується Курка фарширована сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *