Перейти до вмісту
Головна » Курка на пляшці

Курка на пляшці

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Курка на пляшці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    237 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 1 середня курка
    ❯ Для маринаду:
    ❯ 100 майонезу
    ❯ 1 лимон
    ❯ 2 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ по щіпці солі, перцю та інших прянощів

    Покрокове приготування курки на пляшці

    Крок 1

    Змішую майонез, сіль, прянощі, подрібнений часник, сік лимона та соєвий соус. Натираю курку всередині та зовні, залишаю на пів години в холодильнику.

    Крок 2

    У скляну пляшку наливаю воду, надягаю на неї курку, ставлю на деко.

    Крок 3

    Запікаю в духовці за температури 180 град. близько двох годин, періодично поливаючи соком, що виділяється.

    Сьогодні ми дізналися як готується Курка на пляшці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *