Перейти до вмісту
Головна » Курка з броколі

Курка з броколі

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Курка з броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    130 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 2 курячі грудки
    ❯ головка броколі
    ❯ 1 морква
    ❯ головка цвітної капусти
    ❯ 2 ст. малосолоного соєвого соусу
    ❯ 1 ст. оливкової олії
    ❯ 1 ч.л. свіжого імбиру
    ❯ 1 ч.л. подрібненого часнику

    Покрокове приготування курки з броколі

    Крок 1

    Нарізаю курячу грудку на невеликі шматочки. Розігріваю оливкову олію на сковороді. Обсмажую курку до золотистої скоринки.

    Крок 2

    Додаю нарізані овочі (броколі, моркву, цвітну капусту) та обсмажую їх разом із куркою близько 5 хвилин.

    Крок 3

    В окремій мисці змішую соєвий соус, імбир і часник, додаю масу в сковороду і тушку всі разом п’ять-сім хвилин, поки овочі не стануть м’якими.

    Сьогодні ми дізналися як готується Курка з броколі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *