Перейти до вмісту
Головна » Курка з яблуками та сиром

Курка з яблуками та сиром

    Курка з яблуками та сиром

    «Діаменю» рецепт “Курка з яблуками та сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    237 ккал

    Інгредієнти

    – 2 курячих філе
    – 2 яблука
    – 100 г твердого сиру
    – сіль, мелений перець, зелень петрушки – на смак

    Покрокове приготування курки з яблуками

    Крок 1

    Духовку розігріваю до 180 градусів. Кожне куряче філе поділяю на 4-5 частин. Відбиваю м’ясо за допомогою
    кулінарного молотка

    Крок 2

    Деко змащую рослинною олією і розкладаю на ньому куряче філе. Солю, перчу. Яблука очищаю від серцевини та шкірки, розрізаю на 4 частини. Натираю яблука на великій тертці.

    Крок 3

    На кожен шматочок філе викладаю натерті яблука і злегка притискаю. Твердий сир натираю на великій тертці та укладаю поверх яблук. Запікаю страву у розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин. При подачі на стіл прикрашаю листочками петрушки

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Курка з яблуками та сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *