Перейти до вмісту
Головна » Курочка з нутом

Курочка з нутом

    Курочка з нутом

    «Діаменю» рецепт “Курочка з нутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    125 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г курячої грудки
    300 г нуту
    1 цибулина
    1 морква
    Сіль
    перець
    лавровий лист
    сухий часник
    орегано

    Покрокове приготування курочки з нутом

    Крок 1

    Замочую нут на добу. Промиваю та відварюю на малому вогні близько 2-х годин. Наприкінці варіння солю.

    Крок 2

    Цибулю та моркву очищаю, нарізаю і пасерую на олії. Курячі грудки нарізаю невеликими шматочками. Додаю до цибулі та моркви.

    Крок 3

    Трохи обсмажую та додаю томатну пасту, 0,5 ст. теплої води та перемішую. Потім викладаю до м’яса нут, додаю прянощі та тушу близько 20 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Курочка з нутом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *