«Діаменю» рецепт “Куряче філе з аґрусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
164 ккал
Інгредієнти
– Велике куряче філе
– 1 ст. аґрусу
– 1 ст. рослинної олії
– сіль
– перець та замінник цукру – на смак
Покрокове приготування курячого філе
Крок 1
Філе солю, перчу, залишаю маринуватися. Ягоди розрізаю навпіл, заливаю в сотейнику невеликою кількістю води, включаю малий вогонь
Крок 2
Доводжу до кипіння, додаю замінник цукру, трохи проварюю.
Крок 3
У чашу мультиварки вливаю рослинну олію, обсмажую нарізану невеликими шматочками курку по 5-7 хвилин з кожною сторони. Коли м’ясо трохи зарум’яниться, вливаю соус і готую близько 15 хвилин до загусання.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!