Перейти до вмісту
Головна » Куряче філе з аґрусом

Куряче філе з аґрусом

    Куряче філе з аґрусом

    «Діаменю» рецепт “Куряче філе з аґрусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    164 ккал

    Інгредієнти

    – Велике куряче філе
    – 1 ст. аґрусу
    – 1 ст. рослинної олії
    – сіль
    – перець та замінник цукру – на смак

    Покрокове приготування курячого філе

    Крок 1

    Філе солю, перчу, залишаю маринуватися. Ягоди розрізаю навпіл, заливаю в сотейнику невеликою кількістю води, включаю малий вогонь

    Крок 2

    Доводжу до кипіння, додаю замінник цукру, трохи проварюю.

    Крок 3

    У чашу мультиварки вливаю рослинну олію, обсмажую нарізану невеликими шматочками курку по 5-7 хвилин з кожною сторони. Коли м’ясо трохи зарум’яниться, вливаю соус і готую близько 15 хвилин до загусання.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Куряче філе з аґрусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *